بیمارستان امیراعلم؛ مرکز درمانی گوش و حلق و بینی
بیمارستان امیراعلم بعد از بیمارستان سینا، یکی از قدیمی ترین بیمارستانهای ایران در تهران است. اسم سابق این بیمارستان نسوان بود و قبلا از آنجا بیشتر برای تربیت متخصصان زنان و زایمان، پرستار و ماما استفاده میشد. بعدها بیمارستان امیراعلم بههمت دکتر امیر امیراعلم در این مکان ایجاد شد و این روزها میتوان گفت این بیمارستان بزرگترین و معروفترین مرکز درمانی گوش و حلق و بینی نه تنها در ایران، بلکه در خاورمیانه است.
بیمارستان امیراعلم کجاست؟ چطور به این بیمارستان برویم؟
بیمارستان امیراعلم از بهترین بیمارستان های تهران است که در در منطقه ۱۲ تهران قرار دارد. این بیمارستان در نزدیکی خیابان انقلاب و در سعدی شمالی است که با دو ساختمان قدیم و جدید در تهران به بیماران خدمات میدهد.
مسیرهای دسترسی به بیمارستان امیراعلم از طریق خط یک بی آر تی تهران (میدان آزادی به چهارراه تهرانپارس)، ایستگاه اتوبوس دروازه دولت است.
نزدیکترین ایستگاه مترو به بیمارستان امیراعلم خط ارم سبز به سمت شهید کلاهدوز است که باید در ایستگاه دروازه دولت پیاده شوید و به سمت خیابان سعدی و بیمارستان امیراعلم بروید.
منبع عکس گوگل مپ، عکاس Majid Madadi
بیشتر بخوانید: با نقشه مترو تهران، چهارگوشه تهران را بهم بدوزید
ساختمان جدید و قدیم بیمارستان امیراعلم کدامند؟
ساختمان جدید بیمارستان امیر اعلم در خیابان سعدی شمالی است که شما میتوانید برای کارهای درمانی خود به آنجا بروید.
طبقه همکف ساختمان جدید برای پذیرش درمانگاه های تخصصی، رهیاب درمان، دفتر مسئول درمانگاه است شما برای مراجعه به کلینیک های داخلی و جراحی باید به طبقه اول بروید.
طبقه دوم بیمارستان امیراعلم بیشتر برای انجام کارهای درمانی سر و گردن و سینوس است. شما برای درمان بیماریهای سر باید به این بخش مراجعه کنید.
طبقه سوم که بخش تخصصی و بینالمللی بیمارستان جدید است بیشتر کلینیکهای گوش، نوار گوش و سمعک را دارد و اینجا شما میتوانید توسط پزشکهای ماهر و کاربلد ویزیت شوید.
البته شما برای انجام تستهای تعادل و سرگیجه و واحد تصویربرداری MRI باید به طبقه منفی یک و دو مراجعه کنید.
ساختمان قدیم هم در بیمارستان مروستی در خیابان نوفل لوشاتو است که در نزدیکی سفارتخانه فرانسه قرار دارد. در طبقه همکف ساختمان قدیم بیمارستان امیراعلم شما میتوانید کارهای پذیرش خود را انجام داده و در درمانگاههای تخصصی و فوق تخصصی درمان خود را به صورت سرپایی شروع کنید.
منبع عکس گوگل مپ، عکاس behnam samadi
بیشتر بخوانید: مراکز درمانی و بیمارستان های تامین اجتماعی تهران
بیمارستان امیر اعلم چه بخشهایی برای درمان بیماران دارد؟
این بیمارستان با داشتن بخشهای مختلف مثل بخش گوش، حلق و بینی، بخش داخلی (غدد، خون و انکولوژی، بیماریهای عفونی، داخلی کلیه (نفرولوژی)، بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی)، قلب (کاردیولوژی) خدمات ویژهای را برای بیماران در نظر گرفته تا بدون دغدغه اینجا درمان شوند.
البته بخش جراحی عمومی، بخش جراحی پلاستیک، بخش آسیب شناسی (پاتولوژی)، بخش تصویربرداری و بخش بیهوشی هم از دیگر بخشهایی است که در این بیمارستان برای بیماران در نظر گرفته شده.
شما میتوانید برای مراجعه به بخشهای موردنیاز خود با واحد اطلاعات بیمارستان در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.
راستی بیمارستان امیر اعلم بخش جدایی برای بیماران بینالمللی دارد. این بخش بیمارستان در طبقه هفتم در بخش صدف خیابان سعدی قرار دارد و در ساختمان قدیم در طبقه دوم مروستی است.
منبع عکس گوگل مپ، عکاس sardara
بیشتر بخوانید: بهترین بیمارستان های چشم تهران را بشناسید
اطلاعات و راههای ارتباطی با بیمارستان امیراعلم
آدرس: تهران، خیابان انقلاب (دروازه دولت)، ابتدای خیابان سعدی
شماره تماس: ۰۲۱۶۶۷۲۷۰۶۰/۶۴
شماره تماس نوبت دهی: ۰۲۱۶۷۳۹۵۷۵۷
ساعت ملاقات: ساعات ملاقات بخش های عادی از ساعت ۱۴ تا ۱۶ و بخشهای ویژه از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۵:۳۰ است.
آدرس وب سایت: https://amiralam.tums.ac.ir
منبع عکس گوگل مپ، عکاس Mehdi Zeraatkar
بیشتر بخوانید: هتل بیمارستان گاندی، اولین دهکده درمانی تفریحی ایران
نظر شما در مورد بیمارستان امیراعلم چیست؟ آیا تا به حال برای کارهای درمانی به این بیمارستان تهران رفتهاید؟ رفتار پرسنل را چطور دیدید؟ این بیمارستان در بخش گوش و حلق و بینی واقعا قوی است؟ نظرات و تجربههای شما برای ما در تهران مبله ارزشمند بوده و راهنمای خوبی برای خوانندگان ماست.
سوالات متداول
بیمارستان امیراعلم کجاست؟
این بیمارستان تهران در خیابان انقلاب (دروازه دولت) و در ابتدای خیابان سعدی قرار دارد.
بیشترین شهرت بیمارستان امیراعلم به چیست؟
این مرکز بزرگترین و معروفترین مرکز درمانی گوش و حلق و بینی نه تنها در ایران و بلکه در خاورمیانه است. بههمین خاطر بیشتر با این تخصص آن را میشناسند.
چه ساعتی در بیمارستان امیراعلم برای ملاقات بیماران باید رفت؟
در این بیمارستان ملاقات در بخش های عادی از ساعت ۱۴ تا ۱۶ و بخشهای ویژه از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۵:۳۰ است.
نزدیکترین ایستگاه مترو به بیمارستان امیراعلم کدام است؟
ایستگاه دروازه دولت از نزدیکترین خط مترو های تهران در رساندن شما به بیمارستان امیراعلم است.